Over ons

Beste lezer,

Graag willen wij, Tanja en Michael  kort en bondig aan u voorstellen. Wij zijn de personen achter SOPHIA PERLA, en ook privé zijn we een stel.

Tanja

Voordat we SOPHIA PERLA hebben opgericht was ik ruim 12 jaar werkzaam in diverse modewinkels. Met veel plezier heb ik vrouwen geadviseerd en aangekleed. Veel vrouwen weten exact wat ze wel en niet willen, een andere groep vrouwen is eerder terughoudend. Mijn uitdaging was om goed te luisteren en individueel advies te geven. De positieve feedback gaf mij niet alleen voldoening maar bevestigde ook mijn inlevingsgevoel naar de klant in relatie tot de mode. Dankzij SOPHIA PERLA kan ik mijn ideeën over mode verder ontplooien. Dit geeft mij veel energie waardoor ik vier keer per jaar een modieuze top collectie kan ontwikkelen.

Michael

Zoals Tanja ben ook ik jarenlang in de textiel branche werkzaam geweest. In tegenstelling tot Tanja was ik echter werkzaam als productmanager. Mijn primaire taak was om het productieproces ten aanzien van levertijd en kwaliteit te organiseren en te bewaken. Ik was regelmatig in het buitenland om nieuwe stoffen te zoeken en het productie proces te bewaken. Zo heb ik veel ervaring opgedaan in efficiëntie en kwaliteit. Deze ervaring heeft mij enorm geholpen, hierdoor staat SOPHIA PERLA  voor hoogwaardige fashion voor een betaalbare prijs.

Onze doelstelling

Uiteraard moeten ook wij omzet generaliseren om van onze droom te kunnen leven. Ons uitgangspunt is echter simpel en moeilijk tegelijk. Met SOPHIA PERLA proberen wij een hoogwaardig, modisch en betaalbaar product op de markt te brengen. Ons streven is om onze klanten een exclusief gevoel te geven. Wat ons onderscheid is dat wij overtuigd zijn van onze visie dat kwaliteit zeker betaalbaar kan zijn. Onze verkoopcijfers bevestigen jaarlijks ons gelijk.